Wednesday, 29 June 2011

take care & goodluck friend :)

awak, nanti kita tak dek mase nak dengar hot story awak. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak tanya selalu  khabar awak. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak lagi nak teman awak nangis mcm selalu. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak selalu nak gelak tahap gaban dengan awak. awak jaga diri taw. 
awak, nanti kita tak teman awak mcm selalu. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak shopping. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak pergi tasik Y. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak pergi duduk tengah-tengah tasik mcm selalu. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak jalan kaki dari samit ke basten. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak sorong motor sebab minyak habis. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak sebab kena tahan dengan polis. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak merayap sampai malam. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita  tak teman awak pergi karok nyanyi lagu hampa/retak. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak naik bas hujan hujan. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak pergi parit raja naik moto. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak pergi bukit soga. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak jumpe security bpmall. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak berborak sampai berjam-jam. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak mesej. awak jaga diri taw.
awak, nanti kita tak teman awak merepek. awak jaga diri taw.

 
weh weh weh weh , nanti kan aku nak pergi shah alam. pahtu kan kau nak pergi kedah. jauhhhh laa siak. masing-masing ada haluan masing-masing. aku harap kau pandai jaga diri okay. 
jangan nakal-nakal.
ingat aku selalu.
goodluck.
belaja sungguh-sungguh.
katakan pada aku, yang kau boleh!
jauh dimata aku, kau dekat dihati aku.
sayang kau gila tahap karma.
bersahabatlah kita selamanya.walaupun jauh mana sekalipun kita, sejumpenya nanti kawan baru pun, kau tetap kawan aku selamanya.
jangan pernah putuskan hubungan kita sebagai sahabat selama nih. isyaAllah. tak kan :) 
 


nurfarhannabilah, goodluck mok nok :*
 

-------> tak lupa pada kawan-kawan yg lain. korg pun kawan-kawan aku jugak. so goodluck! take care!sayaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnngggggggggggggg korg ahhhh !



aku ingat korg semue sampai mati :D


nana , goodluck :)

sayang budak-budak comel nih. goodluck  sayang :)

shamir yg suka buat dajal. goodluck :)

yeah engkorang & wak mael the best. goodluck :)

goodluck pundek aby & kiki :)
bad & mey, goodluck korg :)

warga SC . goodluck :)
to all my friend : goodluck guys. SC thebest ahh ! :)
take care guys <3 :*


create by aimiaqilahbintiali & ketot :)

No comments:

Post a Comment