Friday, 1 July 2011

take care n goodluck tooo you !!

awak, kita tau lepas nie awk  tak dek mase nak dengar hot story kite.  
awak,kite tau lepas nie awk tak tnya khabar kite selalu.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite nangis macam selalu.
awak,kite tau lepas nie awk  tak selalu nak gelak tahap gaban dengan kite.
awak,kite tau lepas nie awk  tak teman kite mcm selalu.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite shoping.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite pergi tasik Y.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite duduk tengah tengah tasik mcm selalu.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite jalan kaki dari sammit ke busten.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite sorong moto sbb minyak habis.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite kena tahan dgn polis.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite merayap smpai malam.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite pergi karok nyanyi lagu hampa/retak.
awak kite tau lepas nie awk tak teman kite naik bas hujan hujan.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite pergi parit raja naik moto.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite pergi bukit soga.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite jumpe security bpmall.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite  berborak sampai berjam-jam.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite mesej.
awak,kite tau lepas nie awk tak teman kite merepek. 


kite tau semua tu,sejak awk mule2 dpt tawaran poli,and awk dpt masuk poli dulu dari kite,tpi kite ta kesah sbb smua nie ketentuan ALLAH,DIA lagi tau mane yg terbaik untuk hambe2 nya.awk nak pergi poli untuk kejar cite cite awk kn.so awk kene terus kn n buat yg terbaik.kite selalu doa kn awk,masti tebayang bayang gelak tawa awk,senyum awk,nagis awk,gayat awk,gile awk,perangai budak2 awk,manja2 awk,pujuk awk,take care awk,ego awk,muka seposen awk,blur awk, n pelok cium awk !! insyaAllah kite jage diri,awk pon jage diri taw.mudah mudahan ALLAH permudah kn urusan dunia n akhir awk . AMIN . *AYAT MCM KAU NAK TINGGAL KN AKU SELAME LAMENYA JE.

andai mase boleh diulang,mesti tanak hari 2 bertukar esok.tpi ta boleh dah.kenangan tetap kenangan.tiap saat bnda 2 ada dlm otak sy.mcm dah telekat dgn pelekat yg super strong. u make me fill super happy !!

Aimi Aqilah
aimiaqilah goodluck ketot :)

No comments:

Post a Comment