Wednesday, 30 November 2011

game over

assalamualaikum


"dimulakan dengan BISMILLAH, diakhiri dengan ALHAMDULILLAH . okay, ASSALAMUALAIKUM "
itu adalah post wall terakhirnya kat fb aimi aqilah . tepat pade 7 mlm / 30.11.2011 . aku nekad nak deactive fb ni adalah kerane aku tak sanggup nak kena tuduh macam macam . yea, sekarang fb mmg penting , dah macam hp kan. kalau tak jenguk tu mcm tak sah . hm jyeah, tu bagi aku. tapi tak tahu la bg org lain. ni depends pade masing masing laa. tak setiap manusie, same pendapat masing masing kan. depends laa. huhu . entah kenape mule mule mcm berat tapi dah tak tahan asik kene gaduh bende yg same kat fb tu. kepade yg sedang membace, kalau tak faham, sile abaikan . yg penting aku dah deactive kann. err tak tahu la kan tahan sampai bile.arggghhh, sumpah bosan tanpe fb. vavis, mmg bosan. dahlaa bosan kat ruma. yeeeeee, bosannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ! tak keluar, tak online, tak buat ape ape. OMG , kenapeeee tak faham? aku dah bosann tahap gaban. mana kawan kawan ? mesti dah lupekan aku kann ? hmm so saddddd. to nono, aku tahu kau busy. sokay, aku faham kau. kawan kawan yg lain ? dimane doee? maybe dah lupekan gua. perghhh, kekdg touching but tape, aku faham kauorg kot. *faham ape? ntah tak tahu ! hoho. hmm, sekarang , tade fb, tak tahu ak contact kawan kawan macam mana. num maxis kene block. wtf . fb tade. skype mcm harem aku tak tahu nak add org. ya Allah, bantu aku kuat dengan semue yg aku pilih ni ya Allah. hmm . kawan, aku mintak maaf . hope kauorg tak lupe ketot ni taww. 


pade kekawan, harap kauorg masih ingat aku a.k.a aimiaqilahali ;)

Thursday, 3 November 2011

rindu kawan-kawan sekolah .

assalammualaikum,

 lama tak godeh blog budak ni. maybe busy, yaa mmg busy sangat. nak online pun dah tak dek mase dah . hai, i'm aimi. aku org kedua pemegang blog yg comei merah ni. ahh, mesti pelik kan, sokay, lantak laaa yea :> yang paling penting sekarang, i miss my old friend. means, kawan-kawan sekolah. omg, really miss them. kat sana tak de pun kawan-kwan mcm korg . yang paling penting mcm nurfarhannabilah. yaaa, kat sana semua berlagak. semua dgn perangai masing-masing. kami tak sekepala sangat pun macam kawan-kawan sekolah aku. korg the best !! rindu nak sekolah, rindu nak gelak sama-sama, rindu nak merepek, rindu nak lepak, rindu nak buat kepala giler, rindu nak karok, rindu nak saiko-saiko, rindu nak menganjing, rindu nak buat dajal, rindu nak ponteng kelas, rindu nak duduk belakang kelas, rindu kelas kuning, rindu nak hua hua, rindu nak gaduh, rindu nak marah-marah, rindu nak blur-blur, rindu nak bersama sama, sumpah, rindu semuenyaaaaaaa. kalau laa masa dapat berputar, aku nak gunakan masa aku dulu, sebaik mungkin. yaaa, takesa dari segi ape pun aku nak gunakan sebaiknyaaaa. rindu budak-budak SC. yang paling penting rindu owner blog ni, mok no. hehe. rindu jugak kat geng ketot, eqa, nana, fyqa, ogy, wawa, waan :D rindu jugak kat bro amer. haha thanks amer bagi aku present. okaybyee, jgn jeles. amer abg aku. walaupun salu gaduh, buat buat babi laa, tahi laa tapi die sangat care. okay terharu dgn die. thanks sbb amek berat pasal aku wahai shamir shahrom :p thanks present birthday aku jugak :))
 to nurfarhannabilah, thanks jugak present baju tuh. RAWR ! suka gilee. ramai yg puji. nanti ade masa, insyaAllah kite keluar pakai baju tu sama sama yeaa :) okay, rindu semue kawan kawan sekolah . miss damn much !!!! ahh cannot go, now, semue dah berubah. dah makin matang. yep, zaman sekolah sudah berlalu, sekarang zaman di IPTA. aku pun berubah, korg semue berubah tapi yang pasti kawan tetap kawan. insyaAllah sampai bebile. love you muahhh :*


thanks amer <3




thanks nono <3 <3

merepek oleh aimiaqilahali :)