Sunday, 19 June 2011

hilang

dah lame aku tak jenguk blog nie,yela konon bz kn kn.eh btol la bz,ada aku kesah?wahahah.kesian ikan ikan aku ta mkn,spe2 yg dok jengok blog nie,ringan kn la tangan 2,klik bnyak2 kali kat dlm kolam ikan aku.STK "sekian terima kasih"actly tade pon nak tulis pape kot,ada kot.ada ada ada.
cuma nak tulis.. asalamualaikum awk,ok fine,akhir nya awk pergi jgak,pergi ke?pergi kot.ok bye.pergi la jauh jauh,sejauh yg awk mmpu.sy doa kn yg terbaik untuk awk n jgn risau tade pon sekumit race sakit hati apatah lagi dndam,tpi tpi bohong  plus tipu la kn kn if sy ta sdey.ofcose wa sdey gile lu na bla doe,tpi tape tape,pergi la kejar cite2 awk.bye,mcm berat je hati ak tulisBYE.hye.erk,dah la kate nak pergi,pergi la main jauh2.*menagis terndu2.kau ta kesah dah !  







*AKU KAN MCM TA TAU AYAT NIE UNTUK SPE !! PADAHAL TADE SPE PON NAK TINGGL KN AKU,TPI AKU MCM DPT RCE LA KAN ADA ORG NAK TINGGAL KN AKU.
ya ALLAH berilah hmbemu ini kekuatan untuk memaafkan dan dimaafkan,AMIN.

No comments:

Post a Comment